top of page

Презентація Книги Добра


Вихованці Малої академії народних ремесел м.Галич взяли активну участь у створенні ілюстрацій до історій добра. Анастасія Парахоняк та Аліна Хрикіна були нагороджені відпочинком в Угорщині, а їх ілюстрації надруковані на сторінках КНИГИ ДОБРА...

06 грудня 2018 р. о 15.00 год. відбулася презентація друкованого примірника «Книги Добра», який виданий в рамках реалізації міжнародного соціального проекту «Книга Добра». Це Книга про Україну, про нас, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире та нерафіноване добро.

За час міжнародного соціального проекту у створенні «Книги Добра» участь взяли більше 300 тисяч дітей та дорослих з різних регіонів України. Світ матиме змогу побачити 100 ексклюзивних екземплярів «Книги Добра» та 10 000 друкованих її примірників.

У Книгу Добра були відібрані малюнки Парахоняк Анастасії (керівник: Парахоняк І.І.)

та Хрикіної Аліни (керівник: Перекліта П.Д.)

Проект реалізовується за підтримки Міністра Закордонних Справ Украіни Павла Клімкіна, Міністерства Закордонних Справ Естоніі, Міністерства людських ресурсів Угорщини і письменниці Маріі Матіос. У цьому проекті взяли участь більше 300 тисяч дітей та дорослих з Украіни. Примірники Книги Добра вже передано Його Святості Папі Франциску (Ватикан), Вселенському Патріархові Варфоломію І (Туреччина ), Наіональній бібліотеці ім. Вернадського. На фото зі мною владика Іриней Білик, ЧСВВ-Канонік Папськоі Базиліки Санта Марія Маджоре (Ватикан), який благословив усіх присутніх, а також привіз із собою мощі Великого Блаженного Папи Римського Івана Павла ІІ.

“Книга Добра” — це масштабний міжнародний соціальний проект, який мандрує світом. Давайте творити добро разом!


bottom of page