top of page

Наші переможці конкурсу «Відповідальність за створіння» 2018


Оголошено результати VIІІ-го Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння» 2018 року

Номінація «Малюнок»

Володимир Катрич (керівник: Стефанія Сидорук) – «В які ввійти двері – обираєш ти» - 1 місце

Аліна Стадиченко (керівник: Стефанія Сидорук) – «Боротьба добра і зла» - відзнака

Міжнародним соціально-екологічне об’єднанням «Відповідальність за створіння» (Відень, Австрія) грамотами та особливими заохочувальними призами, беручи до уваги оригінальне мистецьке виконання робіт у номінації «Малюнок»

Вітаємо вихованців Малої академії народних ремесел м.Галич з перемогою!

Бюро УГКЦ з питань екології визначилося з переможцями VIІІ-го Всеукраїнського конкурсу «Відповідальність за створіння» 2018 року, який проводить з метою плекання християнської відповідальності за створений Богом світ – природу.

Цьогорічний екологічний конкурс проходив під гаслом «І побачив Бог усе, що створив: і воно було дуже добре» (Бут 1, 31), взявши до уваги проголошення 2018 року Всеукраїнською Радою Церков та Синодом Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ Роком Божого Слова.

Зваживши на це гасло, цьогорічні конкурсні роботи були зосереджені не тільки на тій згубній екологічній ситуації, яка зараз є в світі, але дозволили знову споглянути на створіння, яке було створене Богом «дуже добре». Вони також допомагають усвідомити нашу особисту відповідальність за Божі дари оточуючої нас природи і вселяють надію на позитивні зміни.

Детальніше про ре зультати конкурсу на сайті Бюро УГКЦ з питань екології:

https://ecoburougcc.org.ua/index.php/ekolohichni-novyny/4064-oholosheno-rezultaty-viii-ho-vseukrainskoho-konkursu-vidpovidalnist-za-stvorinnia?fbclid=IwAR2M3vJ0xQQMyAKdHfhLBPO3-lxuzT8z-Bvq_t2q0NXElZtyNlR_z_do5x4


bottom of page